Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

12:47«Κάποιοι θέλουν να γλιτώσουν τα κεφάλια τους»

  • 0
     


 «Κάποιοι θέλουν να γλιτώσουν τα κεφάλια τους»
 
Έκδηλη ήταν η πίκρα του Νίκου Πανταζή στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο οποίος εξέφρασε την απορία του για το πώς βρέθηκαν τα χρήματα (300.000 ευρώ) για να πληρωθεί η δόση του άρθρου 44 ενώ έδωσε και την δική του εξήγηση πως κάποιοι θέλουν να γλιτώσουν τα κεφάλια τους θέλοντας να παίξει η ΑΕΚ σε επαγγελματική κατηγορία. Επίσης, τόνισε πως μόνη λύση για να χτιστεί μια υγιής ομάδα είναι να πέσει κατηγορία η ΑΕΚ για να καθαρίσει από τα χρέη και να έχει νέες βάσεις.
Διαβάστε όσα είπε ο Νίκος Πανταζής…
Για το πώς έζησε τον υποβιβασμό της ΑΕΚ: Πραγματικά τις τελευταίες ημέρες ζούσα ένα δράμα. Αυτό που έγινε είναι τραγωδία για την ΑΕΚ. Εδώ και δύο-τρία χρόνια ξεκίνησε η αποψίλωση της ομάδας και φέτος καταντήσαμε να έχουμε μπάτζετ ερασιτεχνικής ομάδας. Με παίκτες που δεν είχαν την γνώση της κατηγορίας και ερασιτέχνες. Αυτό που ζήσαμε όλη την χρονιά ήταν πρωτόγνωρο για εμάς. Δεν μπορούσαμε να λειτουργήσουμε ως επαγγελματική ομάδα με τις συνθήκες που επικρατούσαν. Έχουν φταίξει πολλά πράγματα για να φτάσουμε ως εδώ»
Για το τι έφταιξε: Και να σωνόταν φέτος η ΑΕΚ θα υποβιβαζόταν του χρόνου. Έχει καταβληθεί από τα χρέη η ομάδα. Όλο τον χρόνο οι παίκτες ήταν υπό έξωση, δεν είχαν χρήματα για να έρθουν στην προπόνηση και ξαφνικά βρέθηκαν 300.000 ευρώ για να πληρωθεί η δόση του άρθρου 44. Το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν αυτό δηλαδή; Γιατί; Η εξήγηση είναι πως θέλουν η ΑΕΚ να παίξει επαγγελματική κατηγορία για να γλιτώσουν μερικοί τα κεφαλάκια τους. Που βρέθηκαν αυτά τα λεφτά; Η ΑΕΚ μέχρι χθες δεν είχε ούτε πενηνταράκι.
Με τι ονόματα να μιλήσουμε; Από το 2004 και μετά ξεκίνησε η προσπάθεια να αναστηλωθεί η ομάδα με το άρθρο 44. Όμως αυτό δεν μας παραδειγμάτισε σαν ομάδα. Βρεθήκαμε να χρωστάμε πάλι. Ξαναπήραμε δάνεια από την Morgan Stanley, κάναμε χρέη από την Empire και δεν κάναμε τίποτα καλό για την ΑΕΚ. Ορισμένοι διαχειρίστηκαν μεγάλα ποσά κι άλλοι μικρά αλλά όλοι έχουν την ευθύνη τους».
Για την λύση Βιντιάδη: Για τον Βιντιάδη δεν ήταν κανένας πεπεισμένος πως θα γίνει. Όλο αυτό γινόταν για να αγοραστεί χρόνος.

Για το αν σωνόταν η κατηγορία φέτος ή όχι:
Την κατηγορία την έσωνε φέτος εντάξει αλλά αύριο τι θα γινόταν; Παίζαμε τελευταίο παιχνίδι και οι πραγματικοί ΑΕΚτζήδες λέγαμε πρέπει να νικήσουμε για να σωθούμε ή να χάσουμε για να πέσουμε και να καθαρίσουμε. Η ΑΕΚ βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης και δεν το έχει καταλάβει κανένας.
Τα παιδιά που έπαιξαν φέτος προσπάθησαν και έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις αλλά αλλά κι αυτοί είχαν όρια αντοχής. Ήταν πρωτόγνωρο για εκείνους το αγωνιστικό φορτίο που έπρεπε να κουβαλήσουν στο τέλος και είδαμε ότι κλάταραν. Τις πιο κρίσιμες μέρες της ιστορίας της ΑΕΚ ήταν όλοι χαμένοι εκτός των Δέλλα, Ζήκου, Μπορμπόκη. Όλοι οι άλλοι εξαφανίστηκαν».
Για το τι γίνεται από εδώ και πέρα: Σίγουρα η ΑΕΚ είναι μεγάλο όνομα αλλά πρέπει όλοι αυτοί που την έφτασαν σε αυτό το σημείο να λειτουργήσουν προς το συμφέρον της ΑΕΚ και όχι το προσωπικό τους συμφέρον Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς γήπεδο. Πρέπει να καθαρίσει. Δεν μπορεί να κουβαλά τα χρέη στην πλάτη της και να χτιστεί μια υγιή ομάδα. Πάλι άρρωστη θα είναι η ΑΕΚ αν έχει τα χρέη αυτά που έχει. Πως θα ξεπεραστούν όλα αυτά;
Για το τι θα κάνει ο ίδιος: Είχα πάρει απόφαση να σταματήσω αν έμενε η ΑΕΚ στην Σουπερλίγκα. Αλλά αν και εφόσον υπάρχει υγιή προσπάθεια με το νέο ξεκίνημα της ΑΕΚ θα είμαι πρώτος σε αυτή την προσπάθεια. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή και να έρθει κοντά να την βοηθήσει γιατί τώρα είναι που τον έχει ανάγκη η ΑΕΚ. Ο σωστός κόσμος, ο υγιής που μπορεί η ΑΕΚ να έχανε αλλά στα 90 λεπτά φώναζε για αυτήν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου