Παρασκευή 26 Απριλίου 2013


ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Καβγάδες και βρισιές πάλι στην Προανακριτική

Καβγάδες και βρισιές πάλι στην Προανακριτική
Χωρίς να έχουν προκύψει νέα στοιχεία σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώθηκε η κατάθεση, στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά τη λίστα Λαγκάρντ, των δύο στελεχών της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛΑΣ που είχαν κάνει την πραγματογνωμοσύνη στο φορητό υπολογιστή του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη.
Ο κ. Διώτης στον οποίο είχε σταλεί χθες βράδι νέα κλήτευση για να καταθέσει σήμερα το απόγευμα δεν κατάφερε να παρουσιαστεί καθώς, όπως ενημέρωσε, απουσίαζε εκτός Αθηνών.
Ωστόσο η Προανακριτική θα του στείλει νέα κλήτευση για να καταθέσει την Τρίτη 7 Μαΐου. Για την ίδια μέρα θα σταλεί κλήτευση και στον Ισραηλινό επιχειρηματία Σάμπι Μιονί που εμπλέκεται στον επίμαχο λογαριασμό των 550 εκ. δολαρίων.
Εν τω μεταξύ χθες βράδι για μια ακόμα φορά σημειώθηκαν νέες έντονες αντιπαραθέσεις με απαξιωτικές εκφράσεις και απίστευτους διαπληκτισμούς.
Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης βρέθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου που είχε φραστικούς διαπληκτισμούς τόσο με τον πρόεδρο της Επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη όσο και με τους βουλευτές της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη και του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Ρήγα.
Στους διαλόγους υπήρξαν μεταξύ άλλων συστάσεις για ψυχιάτρους, και απαξιωτικές εκφράσεις όπως είστε όνειδος, είστε άξιος κοινού χλευασμού, είστε πραγματικά ονειδιστική θλιβερή παρουσία κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου