Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Εκμεταλλεύονται γνωριμίες και άκρες του Αναστασίου στην Ολλανδία

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει το ελεύθερο εκμεταλλευόμενος τις επαφές του και τις γνωριμίες του στην Ολλανδία να κοιτάξει για παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό.



Στον Παναθηναϊκό θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις γνωριμίες, τις άκρες και τις επαφές που έχει ο Γιάννης Αναστασίου σε Ολλανδία και Βέλγιο κυρίως έτσι ώστε να μπορέσουν να πάρουν κάποιους παίκτες δανεικούς ακόμα και από μεγάλες ομάδες της χώρας της τουλίπας όπως ο Άγιαξ.
Ομάδα στην οποία έχει παίξει ο 40χρονος τεχνικός και έχει εργαστεί και ως προπονητής στην ομάδα Νέων με αποτέλεσμα να γνωρίζει αρκετά καλά και κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αν και δεν αγωνίζονται στον Άγιαξ σίγουρα θα μπορούσαν να βοηθήσουν τα μέγιστα τον Παναθηναϊκό.
Πληροφορίες από την Ολλανδία μάλιστα αναφέρουν πως το Τριφύλλι είναι πάρα πολύ κοντά σε ποδοσφαιριστή από τον Άγιαξ και ίσως η συμφωνία ανακοινωθεί και πριν το τέλος Μαίου. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτός να είναι ο 21χρονος αριστερός μπακ Ντίκο Κόπερς που παίζει ως δανεικός από τον "Αίαντα" στην Ντεν Χάαγκ.
Από τη στιγμή βέβαια που ο Αναστασίου έχει αναλάβει προσωπικά τις όποιες επαφές δεν αποκλείεται να είναι και άλλοι παίκτες στην λίστα των οποίων τα ονόματα δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου