Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ.


ΚΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 17ΧΡΟΝΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΟΥ ΚΑΘΗΛΩΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .
grigoris-papagiannis
Στο πλευρό του 17χρονου μαθητή από τη Λέσβο, που έμεινε παράλυτος επειδή μηχάνημα σταμάτησε να λειτουργεί όσο βρισκόταν στο χειρουργείο, βρίσκονται οι συμμαθητές του.
Οι συμμαθητές του 17χρονου Γρηγόρη Παπαγιάννη, που έμεινε παράλυτος όταν μηχάνημα σταμάτησε να λειτουργεί κατα τη διάρκεια που βρισκόταν στο χειρουργείο, συνεχίζουν να δίνουν μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.
Όπως διαβάζουμε στο lesvosnews, μετά τα 4.500 ευρώ που συγκέντρωσαν και έδωσαν στην οικογένεια του άτυχου Γρηγόρη για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στον οικονομικό Γολγοθά τους τώρα κάνουν μία νέα προσπάθεια για να βοηθήσουν το συμμαθητή τους.
Ετοιμάζουν θεατρική παράσταση προκειμένου να την ανεβάσουν στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης με ένα εισιτήριο μικρού κόστους προκειμένου να συγκεντρώσουν ένα ποσό και να στηρίξουν ακόμα περισσότερο την ανάρρωση του Γρηγόρη.
Μακάρι η προσπάθειά τους αυτή θα επιβραβευτεί και οι Λέσβιοι θα κατακλύσουν το Δημοτικό Θέατρο της Μυτιλήνης.
Εν τω μεταξύ οι θεράποντες γιατροί στον Ευαγγελισμό που παρακολουθούν τον Γρηγόρη έκριναν ότι ο 17χρονος πρέπει να μεταφερθεί πρωτίστως σε Ιατρικό Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η παράλυσή του στην αριστερή πλευρά και στη συνέχεια να προχωρήσουν στην αφαίρεση του αιμαγγειώματος από το κεφάλι του.
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου