Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Μαζικός θρήνος στην Κίνα για την αναχώρηση Σαμαρά! Πρωτοφανείς εκδηλώσεις πένθους και οδύνης!

 Μαζικός θρήνος στην Κίνα για την αναχώρηση Σαμαρά! Πρωτοφανείς εκδηλώσεις πένθους και οδύνης!


Από τον Νίκο Ζαχαριάδη
Με δάκρυα απόγνωσης μούσκεψαν τα πορτραίτα του Αντώνη Σαμαρά οι πολυάριθμοι θαυμαστές του, μόλις έμαθαν ότι το αεροπλάνο του Γητευτή των Κινέζικων κεφαλαίων (άλλη μια προσφώνηση του Έλληνα πρωθυπουργού…), απογειώθηκε.
Ήδη τα γιγαντιαία αυτόγραφα που ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε μοιράσει με την υπογραφή του, στον κόσμο που τον πολιορκούσε συνέχεια, φαίνεται ότι θα αποτελέσουν αντικείμενα πόθου για την κινεζική νεολαία.
Σύμφωνα πάντα με τους δημοσιογράφους που αναμετέδωσαν από τα site τους και τα blog τους, λεπτό προς λεπτό την πορεία του Αντώνη Σαμαρά προς την αποθέωση, ιδιαίτερα απαρηγόρητες ήταν οι Κινέζες μαθήτριες που τον πλησίασαν εκείνο το πρωί και τον άγγιξαν, φωνάζοντάς του να τις διορίσει κι εκείνες κάπου.
Επίσης, δεν ήταν λίγοι οι Κινέζοι που, παρασυρμένοι από το πάθος και τον ενθουσιασμό, έκαναν τατουάζ το πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά, καθώς γι’ αυτούς είναι ένας σύγχρονος Μάρκο Πόλο που ανοίγει, με τις εξερευνήσεις του, τον δρόμο του Γουάν.
Λίγο πριν αναχωρήσει μάλιστα, ο Κινέζος πρωθυπουργός που όχι μόνο τον συνόδεψε μέχρι το αεροδρόμιο αλλά περπάτησε και μαζί του τα τελευταία μέτρα αγκαλιάζοντάς τον με λατρεία, έβαλε με τρόπο μέσα στο σακάκι του Αντώνη Σαμαρά, μερικά Γουάν (για καλή τύχη) και του χαμογέλασε λέγοντάς του με αυτά «να κεράσει τα παιδιά» (Μουρούτη κτλ), μόλις βρεθούν στο Αζερμπαϊτζάν… Κίνηση που ερμηνεύτηκε από τους δημοσιογράφους ως ανεπίσημη έναρξη των κινεζικών επενδύσεων στη χώρα μας.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
πηγη.moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου