Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΓΡΙΟ ΔΙΠΛΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

Με δεδομένο πια το γεγονός οτι όλοι οι στόχοι των μνημονίων σωτηρίας μας , έπεσαν εξω, η κυβερνητική τροικα έψαξε πολυ και βρηκε ,ενα νεο διπλό χαράτσι, μεσω της υποχρεωτικής αναγραφης
στην φορολογική δήλωση ,του ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.
Επίσημα μας λενε οτι αυτο γίνεται για βρουν ποιοι δεν πλήρωσαν το χαρατσι. ΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ???
Η αληθεια ειναι οτι θελουν να διασταυρωσουν τον αριθμο τετραγωνικών που ειναι δηλωμένα στην ΔΕΗ, με αυτών που ειναι δηλωμενα στην εφορεία!!!
Αν υπάρχει διαφορά , για τα επιπλέον τετραγωνικά ,οι πολίτες κληθούν να πληρώσουν την διάφορα , ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ και ΕΝΤΟΚΑ!!!
Με δεδομένο το μπαχαλο που υπάρχει στην Ελλαδα χρονια τωρα ,με τα νομιμα και παρανομα, με τις οικοδομικές άδειες, τις προσθήκες σε υπάρχουσες κατοικίες νομιμες και παράνομες ,με τα σπιτια που εγιναν μετα τους σεισμους του 1954, με δανεια και χωρις οικοδομικές αδειες, κ.τλ. ,η κυβερνηση σκοπεύει να το εκμεταλλευτεί ολο αυτο,να πιάσει στον υπνο τους πολιτες και να εισπράξει φρεσκο χρημα.
Και το πραγμα δεν σταματα ΕΔΩ!
Τα βεβαιωμένα παραπάνω τετραγωνικά , θα κοινοποιηθούν και στους Ο.Τ.Α.!! Τι σημαίνει αυτο???
Σημαίνει οτι η κηβερνητικη τροικα θα ζητήσει απο τους Δημάρχους να εισπράξουν με βάση τα νεα τετργωνικα πλέον ,ολους τους φορους των δημοτικών τελών πουν αναλογούν σε αυτα , ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΆ και ΈΝΤΟΚΑ.
Μιλάμε για το τέλειο κολπο και για τον τελειο οικονομικό θάνατο δεκαδων χιλιάδων νοικοκυριών!!!
Βέβαια η κυβέρνηση έσπευσε να διαψεύσει αυτο το σενάριο, αλλα ποιος τους πιστεύει? και ποιος ειναι 
σίγουρος ,οτι απο την στιγμή που θα έχει ολα τα στοιχεία , ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ???
Δυστυχώς για την κυβερνητική τροικα οι αφελείς πολίτες οσο περνάει ο καιρός λιγοστεύουν.
Γι αυτό και τα σενάρια πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο δίνουν και παίρνουν.
Ο σώζων εαυτόν ....... για τους κυβερνητικους!

1 σχόλιο:

  1. Πιστεύετε ακόμα ότι οι στόχοι των μνημονίων έπεσαν έξω; Μα οι στόχοι των μνημονίων, ήταν η μείωση του βιωτικού επιπέδου των Ελλήνων, η εσωτερική υποτίμηση. Έτσι αφού δεν έχουμε εθνικό νόμισμα για υποτίμηση, υποτιμήθηκαν και καταστράφηκαν, οι ίδιες μας οι ζωές. Αυτός ήταν ο στόχος. Πέτυχαν σε όλα λοιπόν. Το θέμα είναι, πως και πότε θα πληρώσουν ακριβά, όλοι αυτοί που έπαιξαν με τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας. Σκεφτείτε το λίγο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή